Hvilken Lobster Boldmaskine er den rigtige for dig?

| | |

Lobster Boldmaskiner 

Er du på udkig efter en ny boldmaskine til din lokale tennisklub? Eller tennisbanen i baghaven? Så vil Lobster Boldmaskiner være et særdeles godt valg for dig.

Lobster Boldmaskiner er et af de førende mærker indenfor boldmaskiner til tennis. Med deres mange forskellige modeller, samt den store kvalitet på alle maskiner, er du sikker på, altid at få en kvalitetsmaskine. Hvad end det er de lidt billigere modeller som f.eks. Lobster Elite Liberty og Lobster Elite 1, eller om man vælger topmodellen Lobster Phenom 2, med alle de bedste features Lobster har at tilbyde, så får du en maskine af den bedste kvalitet, og med en høj ydeevne.

Lobster tennisboldsmaskine

Vores mest solgte

Vores mest solgte Lobster Boldmaskiner er modellerne Lobster Elite 2, Lobster Elite Grand 4 samt Lobster Elite Freedom. Det er alle tre modeller, som er velegnet til alle salgs niveauer af tennis, hvad end du er helt ny, eller har spillet i mange år.

Lobsters egenskaber

Lobster Boldmaskiner, er perfekt til dig, som vil have en endnu mere krævende træning, med udfordringer som forud og brugerindstillede programmer, høj frekvens på returneringer, samt høj fart. Lobster Boldmaskiner vil være med til at presse dig, og skubbe dine tennisevner til nye højder.

Sammenligning af Lobster Boldmaskiner

For at lave en oversigt. og skabe mere overskuelighed over de mange forskellige modeller, som du kan vælge imellem, har vi hos Team Presenco Sport valgt, at lave en oversigt med relevante features som hver maskine besidder. Så tag et kig nedenunder i vores tabel, og find den helt rette maskine, til netop dit behov.

Træningstid = Uendelig betyder, at maskinen kører på el.

Elevation = M står for Manuel, E står for Elektrisk

Bruger / Forud = Bruger står for brugerdefinerede programmer, Forud står for forudindstillede programmer

Ved at trykke her kan du finde vores samlede sortiment af Boldmaskiner

Similar Posts