Vores kunder siger….

Vores kunder siger…

Intet er vigtigere end vores kunders vurdering af vores service og produkter der bliver købt hos os. Her kan du se et lille udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået fra vores kunder. Tak til alle vores kunder, der på denne måde via både ris og ros er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os. Hos Presenco Sport vil vi først og fremmest sikre at vores kunder får den bedste service og behandling på Presenco Sport.

Her kan du se nogle af vores kunders tilbagemeldinger:


Dette er kundernes mening om vores service:

“5 stjerner for god kundepleje.”

“Jeg havde først givet 3 stjerner, men efter god korrespondance og snak med Presenco Sport, er der ingen tvivl om de 5 stjerner.
Virkelig god service, for da noget ikke lige var helt i orden, sørgede de for at ordne det med det samme. Rigtig god service ved reklamation. Man skal vurderer en virksomhed på 3 parametre: Pris – leveringstid – reklamation. Og her gøre Presenco Sport det rigtig godt på alle 3 parametre. 5 fortjente stjerner”

– Lasse

“God vejledning og skarpe priser”

“Vi har købt en tennisvæg og en boldmaskine. Begge gange med en rigtig fin service (Mikkel).
Særligt på boldmaskinen blev vi godt vejledt fra en Lobster Elite til en Spinfire Pro 2, som matchede vores behov bedre.”

– Jon


Dette er kundernes mening om vores levering:

“Hurtig redning – 2 dages leveringstid”

“Bestilte svømme vinger samt bælte til min 3 årige datter. Var ude i dårlig tid men da der stod 1 uges levering kunne vi godt nå det inden ferien.
Da jeg så fik ordrebekræftelsen stod der pludselig en leveringstid på 4 uger!
Men jeg ringede derind og fik fat en meget venlig dame, hun fortalte at det bælte jeg havde bestilt desværre var i restordre og beklagede meget at det ikke stod på hjemme siden. Men hun kunne tilbyde mig et andet svømme bælte som var tilgængeligt..
og 2 dage senere var pakken ved min adresse. Det er god service!! Tak :)”

– Isabel

“God service og hurtig levering”

“Dag til dag levering. Jeg bestilte en børne svømmevest om morgenen og den blev leveret næste dags eftermiddag, det kalder jeg service.”

– Per


Dette er kundernes mening om vores sortiment:

“Flot udvalg”

“Boldmaskinen er bestilt. Det er en rigtig fin forretning I har med flot udvalg!”

– Jens

“Ikke et øje tørt”

“Tak synes ikke der er et øje tørt, i har det hele og jeg glæder mig meget til at modtage mine dejlige varer fra jer og tusind tak for fin og god betjening.”

– Daniel

Du kan også se alle vores kunders meninger på Trustpilot.  ✔

Similar Posts