Gymnastikudstyr til din forening | Vi har et stort udvalg ✅

| |

Vi har hos Presenco Sport valgt at lave et blogindlæg om alt det bedste gymnastikudstyr til opstarten. Dette er især brugbart, hvis I f.eks. er en helt ny forening, der står og mangler nyt gymnastikudstyr til alle de mange nye gymnaster.

Hos Presenco Sport har vi altid haft stort fokus på gymnastik. Dette er også grunden til, at vi har et stort og alsidigt sortiment af gymnastikudstyr. Vi har alt inden for gymnastik som f.eks. Airtracks, Eurotramp trampoliner, barre, balancebomme, ringe, spring- & bensvingsheste, bukke, springbræt, springborde, børnegymnastik, vimpler, gymnastikkøller og meget mere. I løbet af bloggen vil vi vise og fortælle lidt om nogle af de produkter, som vi mener er super gode og brugbare for alle gymnastikforeninger.

Airtrack

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af Airtracks og diverse udstyr til Airtracks. De Airtracks som vi sælger på vores hjemmeside, kommer fra det anerkendte mærke Airtrack Factory. Airtrack Factory har mere end 30 års erfaring med at producere Airtracks og er verdens førende producent af Airtracks. Du kan derfor være helt sikker på, at du altid får den bedste kvalitet, når du køber en Airtrack hos os.

Vi har et ganske varieret udvalg af Airtracks, som kommer i forskellige former og farver. F.eks. har vi den klassiske Airtrack Pro, som kan købes i flere forskellige størrelser, bredder og højder. Derudover har vi også forskellige sæt af Airtracks, som f.eks. Airjump set og Airtrack Training Set – Home Edition, der som navnet antyder, er perfekt hjem til haven eller stuen, hvis man bare ikke kan få nok af gymnastik. Fælles for alle er, at de indeholder en Airtrack, som i Home Edition dog er lidt mindre, samt f.eks. Airblox, AirIncline eller en roller. Du kan se alle udgaver ved at trykke på et af de tre links ovenover. Du kan se alle vores modeller samt vores udstyr af blæsere, tilløbskasser, transportvogne, overgangsstykker, Airkiler osv. lige her Airtrack og tilbehør.

Eurotramp Trampoliner

Vi har et meget stort udvalg af Eurotramp trampoliner, som er perfekt til gymnastikspring. Eurotramp leverer trampoliner, der er af ypperste kvalitet og sikkerhed. Endvidere har de stort fokus på innovation. Eurotramp har leveret trampoliner til OL, VM og EM, hvilket sætter en tyk streg under deres sublime kvalitet. Jeg vil ikke nævne meget mere, da vi allerede har skrevet et helt indlæg om netop Eurotramp, som du kan finde her, Eurotramp Trampoliner. Her fortæller vi om vores udvalg, endvidere finder du en stor sammenligning af alle modeller.

Gymnastikudstyr til konkurrencegymnastik

Hos os finder du et stort udvalg af udstyr til konkurrencegymnastik, som f.eks. barre, springbræt, springborde, ringe, spring- & bensvingsheste og mere til. Nedenunder har vi nævnt nogle af kategorierne, samt fremhævet nogle produkter. Resten kan du finde ved at følge dette link – gymnastikudstyr til konkurrencegymnastik.  

Barrer

Vi har et stort udvalg, af barre og tilbehør til denne mere konkurrenceprægede gymnastikform. Vi har et udvalg, som består af produkter som f.eks. Barre SUPER, som er en fremragende forskudt barre til det mere akrobatiske gymnastik, som man kender det fra OL. Konkurrence Barre er den ikke forskudte barre, som nogen nok vil mene, er nemmere at kaste sig rundt i, da barrene er i samme højde. Denne model kan indstilles i både bredde og højde i henholdsvis 42-60 cm og 120-180 cm. Derudover kan du også finde praktisk tilbehør som Talkums-beholder, opbevaringsstel, drejehul m.m.

Spring- & Bensvingsheste

Hos Presenco Sport tilbyder vi et godt udvalg af bensvingsheste. Bensvingsheste er perfekte til gymnasten, der går op i OL disciplinerne. Vores udvalg indeholder bl.a. “heste” fra Spieth og Bänfer, derudover kan du også finde Paddehatte fra Bänfer og Spieth. Modellen fra Spieth er den perfekte bensvingshest til konkurrencer, betrukket i ægte læder, med højdeindstillinger fra 110-150 cm og breddeindstillinger fra 39-46 cm. Modellen fra Bänfer er ligeledes af ypperste kvalitet, lavet i ægte læder, har aftagelige træhåndtag og kan højdeindstilles fra 110-135 cm.

Springbræt

Vi har et meget stort udvalg af springbræt, som er yderst populære inden for gymnastik. Hvad end man er på øverste niveau eller kun lige er startet, så er disse springbrætter ganske brugervenlige. De bruges ofte som afsæt til spring over springborde/Pegasus. Vores udvalg består af nogle af de bedste springbræt der findes på markedet i form af Spieth VM-springbræt ERGOTOP 2 og Spieth Springbræt MOSKVA. Begge modeller er af højeste kvalitet og lavet i de bedste materialer. Derudover har vi også mere standard springbrætter i form af modeller som, Spieth Springbræt STANDARD og Spieth VM-Springbræt Junior.

Springborde | Pegasus

Springborde er hyppigt brugt i store konkurrencer som OL, VM og EM, hvor en af kategorierne er spring over pegasus ved hjælp af springbræt. Gymnasten løber mod springbrættet, hvorefter hænderne placeres på springbordet, der giver det sidste afsæt, så gymnasten kan udføre sit spring optimalt. Det er en springart, der kræver meget øvelse, og kan være lidt skræmmende for mange til at starte med. Bänfer Springbord ST-6 er optimal til foreninger, da overfladen er endnu større end standarden for at undgå skader og frygt fra nye gymnaster. Denne model kan indstilles med højdeindstillinger fra 100-135 cm. og er bygget med en solid søjlekonstruktion, som giver øget stabilitet. Du kan finde flere modeller ved at trykke på linket her.

Børnegymnastik, spejle og lydsystemer

Børnegymnastik

Du finder hos os et stort udvalg af gymnastikudstyr til børn. Vores udvalg består af flik-flak trænere, nedspringsmåtter, vipper, gynger, fuld gymnastikstation til børn, plinte, tabureter og meget mere. Gymnastik er godt for børns motorik og krop, da det styrker kroppens muskler og giver god motion. Derfor er vi også glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af gymnastikudstyr til børn. På den måde får vi en følelse af, at vi hjælper børn med at være aktive og have en sund barndom.

Spejle til gymnastik

Vores udvalg af spejle er perfekt til foreningen, eller gymnastikklubben, der skal træne deres rytmiske del af deres opvisning. Med spejlene fra vores sortiment er det muligt, at se sig selv lave dansen og nemmere at opdage fejl i ens bevægelser. Vi kan tilbyde transportable spejle, der er nemme at køre frem og tilbage, når det skal bruges, samt når det skal pakkes væk igen.

Lydsystemer

Lydsystemer er en vigtig del af gymnastikkens verden, da gymnastik ofte er bygget op omkring rytme, hvilket især er tilfældet med rytmisk gymnastik. Enhver gymnastikhal burde have et lydsystem, også selvom der måske ikke dyrkes rytmisk gymnastik. F.eks. når der trænes spring, hvor der løbes og springes på livet løs, så er det rart med musik i baggrunden, så man kommer i den rette stemning. Vi har et stort udvalg af Sound-Center lydsystemer, som er perfekte til at spille en hal op. Vi har dem i flere forskellige størrelser og udgaver, men ens for alle er, at de spiller højt og godt. Derudover har vi andre musikanlæg samt tilbehør som f.eks. headset med mikrofon.

Similar Posts