Find den rigtige størrelse på SELECT sportstøj

|

For at få en god oplevelse når man træner eller laver sport, så kræver det, at ens tøj sidder helt perfekt, da det hurtigt kan blive ukomfortabelt, hvis ens tøj er for stort eller for småt.

At finde de rigtige størrelser på det tøj, man gerne vil træne i, kan altid være ret svært. De forskellige tøjmærker er aldrig rigtig helt ens, så en T-shirt i Medium fra mærke A kan måske være en Large ved mærke B.

Selvfølgelig har man altid haft muligheden for at kunne prøve tøjet på i et prøverum, når man står i selve butikken. Det er bare ikke så nemt, når man handler på nettet, da det ikke er muligt at prøve tøjet.

For at kunne finde den størrelse dit SELECT tøj skal være i, skal man bruge følgende guides*.

Passer alle mål i f.eks. XS ikke på din størrelse bør man gå efter højeste fællesnævner. Hvis du f.eks. er 195 cm i højden, men har brystmål på 92 cm bør du vælge XXXL eller et nummer mindre. Med mindre du selvfølgelig er okay med at tøjet sidder stramt 😉.

Alle målene er i cm. og alt hvad man skal bruge er et målebånd. Hvis man ikke har et måleband så kan du finde dem på vores webshop 😊.

Efter man har fået målt sig selv ud fra de 5 punkter i tabellerne så tag et smut over på presencosport.dk og se vores udvalg af SELECT sportstøj.

Hvem ved? måske har vi noget som der passer til dig 😉.

*Målene i tabellen er taget fra officiel data fra SELECT

Similar Posts