Eurotramp – Hvilken Trampolin skal du vælge?

|

Eurotramp Trampoliner

Eurotramp er kendt for, at lave nogle af de bedste trampoliner i verden. De har været fast leverandør af trampoliner til de olympiske lege, siden år 2000 i Sydney, på nær legene i London 2012. Derudover har de været leverandører til VM siden 1972, samt ungdommens olympiske lege i Singapore.

Endvidere har de leveret trampoliner til EM i Bulgarien. samt mange andre turneringer igennem årene. Der er altså derfor tale om absolut verdensklasse trampoliner, når man køber en trampolin fra Eurotramp. Firmaet blev startet i 1960 i Göppingen, Tyskland, af Kurt og Rose Hack. Deres eneste mål var, at skabe verdens bedste trampolin, hvilket man må sige, at de lykkedes med.

Eurotramps kamp for innovation og kvalitet

Eurotramp er kendt for, at være af den ypperste kvalitet på markedet. Lige fra deres fjedre til deres springdug, er kvaliteten i top, for at kunden får den bedste oplevelse med deres trampolin. Der bliver ikke sparet på innovationen, og det gælder hele tiden om for Eurotramp, at øge sikkerheden og holdbarheden. Derudover prøver de altid at finde de små ændringer i designet, som kan holde dem foran konkurrenterne på markedet.

Denne fokus på innovation, kan tydeligt ses på deres topmodel Ultimate 4 x 4 fra 2013. Her blev der arbejdet hårdt på, at skabe en ny og forbedret trampolin. Den kom med en forbedring på 200 % spænding i bensektionen, hvilket gav en øget stabilitet i trampolines ramme. “Hop in tiden” blev reduceret, så man hurtigere kunne komme op i de ønskede højder. Endvidere blev den generelle holdbarhed forbedret.

De forbedrede deres “Easy-Lock-System” så det blev endnu nemmere og mere effektivt, at sætte trampolinen op. Arbejde med laserpræcision gjorde rammens design bedre, og øgede sikkerheden. Og sådan kunne man fortsætte med at nævne forbedringer og innovative tiltag. Ultimate 4 x 4 blev også det foretrukne valg til VM i USA og Odense i 2014 og 2015.

De mest populære Eurotramp trampoliner

For at hjælpe dig med dit valg, har vi lavet en oversigt over hvilke trampoliner som vi sælger mest på vores hjemmeside. Dette skulle gerne give dig et indtryk af, hvilke der er de mest populære blandt vores kunder.

De mest populære trampoliner, er de to små Minitrampoliner Minitramp 112 og Minitramp 125. De er perfekte til skoler og til de lidt yngre i gymnastikforeninger. Det skyldes, at de er meget brugervenlige, altså ment som, at det ikke kræver lige så stor erfaring at bruge, som det er tilfældet med de mange Grand Master modeller. Dernæst følger den ultimative konkurrencetrampolin nemlig Ultimate 4 x 4, som er skabt til konkurrencespringning. Den er populær hos foreninger som fokuserer meget på det, vi vil kategorisere som OL spring, frem for tumbling disciplinen, som ellers er særdeles populært i Danmark.

Herefter følger de to modeller Master School og Grand Master School. Begge trampoliner er af den bedste kvalitet, og gode til spring til grav, samt konkurrencespring, plus de fås til en lavere pris, end tilfældet er med Ultimate 4 x 4.

Fælles for alle Eurotramp trampoliner, også dem som ikke er nævnt her er, at de allesammen er lavet i topkvalitetmaterialer, med den mest optimale sikkerhed. De 110 stålfjedre samt 8 hjørnefjedre som mange af trampolinerne indeholder, er med til at optimere springeffekten. Springdugen har en kraftig holdbarhed, der gør, at trampolinen holder i mange år, selvom den på dagligt plan, bliver udsat for stor stress i form af de mange spring.

Eurotramps egenskaber

Vi har nedenunder i tabellen, udformet en guide til dig, så du nemt kan se hvad hver trampolin kan, og hvilken der ville være den perfekte til dig. Vi har lavet en tabel, over alle de Eurotramp trampoliner vi har på vores hjemmeside.

Vi har alt fra de små minitrampoliner som Minitramp 112 og Minitramp 125, til de ypperste konkurrencetrampoliner i f.eks. Ultimate 4 x 4. Imellem disse trampoliner har vi også mange gode trampoliner i form af f.eks. Grand Master Premium, eller Open End modellen Grand Master Open 1

Men gå endelig på opdagelse i de mange fine trampoliner fra Eurotramp, i vores tabel nedenunder. Du kan finde alle modeller lige her.

Similar Posts