Størrelse på målmandshandsker og bolde

| | |
Størrelserne på målmandshandsker og bolde er vigtige at få rigtige, når man vælger sit udstyr. En forkert størrelse på løbesko og fodboldsko vil også være en hindring at spille med – det samme gælder her. Men disse størrelser kan godt være svære at gennemskue, og hvilken størrelse man lige præcis skal gå efter. Derfor har vi her lavet en guide til dig, så du altid får valgt rigtigt når du handler.

Størrelser på målmandshandsker:

Når man skal finde de rigtige målmandshandsker, så skal man først om fremmest frem med målebåndet, for at finde den rigtige størrelse. For at måle korrekt, skal du tage dit målebånd og placere det ved bunden af din håndflade. Så måler du til toppen af din fingerspids på din langefinger.

Mål til målmandshandsker
Mål til målmandshandsker

Så snart du har dine håndmål, kan du begynde at undersøge, hvilken størrelse målmandshandsker du skal bruge. Vi har opstillet en graf til formålet, så du let kan regne din størrelse ud. Se grafen herunder.

Størrelse på målmandshandsker graf

Så snart du har dit størrelsesnummer, kan du nu trygt vælge din størrelse på vores webshop.

Hvis dit størrelsesnummer er mellem 0 og 6, klik her.
Hvis dit størrelsesnummer er mellem 6 og 12, klik her.

Størrelser på fodbolde og håndbolde:

Når man dyrker sport som fodbold og håndbold, er det også vigtigt med den rigtige type bold, der passer til alderen. Derfor har vi også opstillet to grafer, der kan hjælpe dig med valget indenfor disse to sportsgrene.

Vi starter med fodbold, og du kan her se størrelser på baggrund af aldersgruppe. Grafen gælder både for drenge og piger.

Fodbolde størrelse graf

Vi kan anbefale denne fodbold fra Alpas, som kan vælges i alle størrelser.

 

Denne graf viser størrelser på håndbolde, og hvilken aldersgruppe der er anbefalet. Grafen viser både størrelsen for drenge og piger.

Håndbold størrelser graf

Se fx denne håndbold fra SELECT, der kan fås i størrelser lige fra 0 (MINI) til 3 (Senior).

Størrelserne på målmandshandsker og bolde er vigtige at få rigtige, når man vælger sit udstyr. En forkert størrelse på løbesko og fodboldsko vil også være en hindring at spille med – det samme gælder her. Men disse størrelser kan godt være svære at gennemskue, og hvilken størrelse man lige præcis skal gå efter. Derfor har vi her lavet en guide til dig, så du altid får valgt rigtigt når du handler.

Størrelser på målmandshandsker:

Når man skal finde de rigtige målmandshandsker, så skal man først om fremmest frem med målebåndet, for at finde den rigtige størrelse. For at måle korrekt, skal du tage dit målebånd og placere det ved bunden af din håndflade. Så måler du til toppen af din fingerspids på din langefinger.

 

Så snart du har dine håndmål, kan du begynde at undersøge, hvilken størrelse målmandshandsker du skal bruge. Vi har opstillet en graf til formålet, så du let kan regne din størrelse ud. Se grafen herunder.

Størrelse på målmandshandsker graf

Så snart du har dit størrelsesnummer, kan du nu trygt vælge din størrelse på vores webshop.

Hvis dit størrelsesnummer er mellem 0 og 6, klik her.
Hvis dit størrelsesnummer er mellem 6 og 12, klik her.

Størrelser på fodbolde og håndbolde:

Når man dyrker sport som fodbold og håndbold, er det også vigtigt med den rigtige type bold, der passer til alderen. Derfor har vi også opstillet to grafer, der kan hjælpe dig med valget indenfor disse to sportsgrene.

Vi starter med fodbold, og du kan her se størrelser på baggrund af aldersgruppe. Grafen gælder både for drenge og piger.

Fodbolde størrelse graf

Vi kan anbefale denne fodbold fra Alpas, som kan vælges i alle størrelser.

 

Denne graf viser størrelser på håndbolde, og hvilken aldersgruppe der er anbefalet. Grafen viser både størrelsen for drenge og piger.

Håndbold størrelser graf

Se fx denne håndbold fra SELECT, der kan fås i størrelser lige fra 0 (MINI) til 3 (Senior).

Similar Posts