Endnu mere Sportudstyr til alle fra Team Presenco Sport!

Vil du inspireres?

Hvis du vil inspireres af produktnyheder til sport, idræt, bevægelse og leg bør du følge med i, hvad der sker hos Team Presenco Sport. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få samtidig del i alle rabatkoderne www.presencosport.dk/nyhedsbrev. Et fantastisk serviceminded, arbejdsomt og hyggeligt team, som i 2018 udover de fastansatte har omfattet 3 studentermedhjælpere, 1 freelancer og 5 praktikanter. Vi starter i øvrigt 2019 ud med 2 nye praktikanter, som vi glæder os til at præsentere for Jer og ikke mindst selv at arbejde sammen med.

Status 2018

Vi har gjort status over 2018 og vi synes absolut, at du skal læse med. Rigtig mange produkter er oversat og præsenteret på 5 forskellige domæner. Ikke mindre end 6.364 er det blevet til og vi mangler stadig 452 på www.presencosport.dk for at være nogenlunde ajour. Vores Magento multistore er blevet udfordret med 2 nye domæner, som du måske har hørt om:
  • www.presencofysio.dk, hvor du finder rehabiliterings- og genoptræningsprodukter til fysioterapeuter, ergoterapeuter, kiropraktorer og massører.
  • www.presencolearn.dk, hvor du finder læringsmidler indenfor billedkunst, matematik, naturfag, musik og sprog.
Vi har faktisk så meget at byde på, at vi gerne vil vise det lidt frem til vores naboer. Derfor har vores webshop www.presencosport.se fået 4460 produkter oversat til svensk og 16872 har allerede besøgt siden. Derudover har vi fået opgraderet vores Citrix server og fået Office365, så vores interne systemer fortsat opfører sig nogenlunde normalt.

Flere kunder

Næsten alle head sets er udskiftet, så vi meget bedre kan høre dig og ikke mindst kan give dig en endnu bedre kundeservice. Næsten hele lageret er blevet flyttet rundt og samlet på færre kvadratmeter, så vi ikke skal løbe så langt og dermed hurtigere kan finde varerne frem til dig. Og så er vi da også ret stolte over, at omsætningen igen i år er steget med 11%, at vi har fået 3155 nye kunder og håndteret 4705 ordrer og 8190 forsendelser. Og vi er altså bare 4,2 ansatte i teamet, dog rigtig godt støttet af praktikanter og freelancere. Alene på vores primære hjemmeside www.presencosport.dk har vi haft 129.627 besøgene, hvoraf 2760 kunder har været så søde at bestille et produkt eller flere direkte på hjemmesiden.

Planer for 2019

Vi glæder os til 2019, hvor arbejdet med indholdet på hjemmesiderne bliver sat fokus, så besøgende vil opnå endnu mere relevans i deres søgen, bedre indhold i form af flere tekniske detaljer, flotte billeder, bedre navigation og forenklet bestilling. Derudover vil vi kaste os over at opsøge alle, som vi mener kan have glæde af vores gode service, bedre råd og bedste sortiment.

God jul & godt nytår

Rigtig god jul og godt nytår til alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere fra Team Presenco Sport.

Similar Posts