Sådan får du Spinfire appen

|

Appen og kompatibilitet

I Juni 2024 introducerede Spinfire en App til Iphone og Android. 

Denne app tilbyder en række funktioner der kan gøre din træning med boldmaskinen mere avanceret og personaliseret. Derudover har du flere tilpasningsmuligheder, end med den traditionelle fjernbetjening. 

Det er dog ikke alle Spinfire boldmaskiner der automatisk kan kobles til appen. Dette afhænger nemlig af bundkortets type, der enten kan være Rampage eller Fury.

Spinfire_HomePageMainImage1-2048x2048

Rampage eller Fury maskine?

Appen er kompatibel med boldmaskiner der har et Rampage bundkort. Derfor skal du, hvis du har en maskine med et Fury bundkort, gennem en kortere proces for at kunne koble appen med din maskine.

Sådan finder du ud af hvilket bundkort du har:
Den nemmeste måde at finde typen af bundkort er ved at tjekke softwareversionen på din maskine. Rampage-maskiner har software V6.x.x, mens Fury-maskiner har software V5.x.x.

Er du i tvivl kan du sende os en e-mail på post@presencosport.dk med et serienummer for at få en bekræftelse.

Sådan opgraderer du til app med en Rampage maskine

Har du en Rampage maskine skal du ikke foretage dig noget for at opgradere til app. Det eneste du skal er at downloade appen, og følge denne guide der fortæller dig hvordan du opretter forbindelse. Guiden præsenterer dig også for appens funktioner. 

Sørg for at have opgraderet din maskine til det nyeste software så du er sikker på at den kan oprette forbindelse til appen. Se hvordan du gør her.

Links til download  iOS: TestFlight   Android: Web Signup & Google Play Signup

Sådan opgraderer du til app med en Fury maskine

Se herunder hvilken løsning er passende for dig:

Hvis du har købt en Fury-maskine efter den 1. April 2024:
Det er muligt at forsyne dig med et Rampagne bundkort, så du kan opgradere din maskine og få adgang til smartphone-appen. Du kan fortsætte med at bruge det gamle kontrolpanel og modtagerchippen fra Fury-kortet. Ved denne løsning skal du kunne informere os om boldmaskinens serienummer og fakturadato.

Hvis du har købt en Fury-maskine efter den 1. januar 2024:
Et Rampage bundkort kan anskaffes mod betaling, dog med en betydelig rabat.

Hvis du har købt en Fury-maskine inden den 31. december 2023:
Et Rampage bundkort kan anskaffes mod betaling, og uden rabat. På denne måde kan du problemfrit få adgang til smartphone-appen.

Er du interesseret i at anskaffe dig et nyt Rampage bundkort, så tøv ikke med at kontakte os på +45 7550 6011 eller post@presencosport.dk.

Spinfireapp2
Spinfireapp-removebg-preview

Similar Posts