Spørgsmål og svar

Ordrer og webshop

I videoen her viser vi hvordan man opretter en ordre hvis man er kunde, uden sit eget login.

I videoen her viser vi hvilke fordele man har med en oprettet bruger.

Nej, Presenco Sport er kun en webshop.

Ja, det kan du på vores telefonnummer: +45 7550 6011

Det kan du under købsprocessen.

Når du taster dine personlige oplysninger ved check-out, har du muligheden for at oprette en konto til fremtidigt brug.

Vi har i midten af 2021 fået ny hjemmeside. Det betyder, at tidligere brugere muligvis skal oprette sig igen.

Hvis du mener, at der er sket en fejl i oprettelsen, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få rettet op på det.

Af og til havner vores mail fra os i din spam indbakke grundet filteret. Særligt hotmail, gmail, me.com og lignende platforme har en kraftig frasortering af e-mails.

Hvis du mener, at der er sket en fejl, er du velkommen til at kontakte os.

Vi tager imod følgende betalingskort: Dankort, Visa, Mastercard, American Express, MobilePay og Diners Club.

Hvis du er kreditgodkendt er det også muligt at betale med faktura, eller EAN faktura. I så fald skal du angive dit CVR nr. eller EAN-nummer

Vi sender typisk først fakturaen, når vi har leveret varerne. Regningen for fragten følger normalvis den første faktura, hvis der delleveres.

Har du betalt med kreditkort og ønsker du (udover kvitteringen fra webshoppen) også en faktura, kan vi sende den på anmodning.

Har du oprettet dig i webshoppen kan du efter login se dine fakturaer og kreditnotaer under min konto.

Vi er som regel til at snakke med, specielt hvis du har fundet varen til en lavere pris et andet sted eller du handler for et større beløb.

Vi har også en række rabatkoder, som kan give op til 14% i rabat.

Levering

I din ordrebekræftelse (ikke kvitteringen fra vores webshop) finder du den leveringsuge, som vi forventer at levere i. Du får typisk en e-mail fra os med track and trace link, når varen er blevet afsendt fra vores lager eller underleverandører. Her kan du følge pakken.

Vi sender normalt varer ud tirsdag og torsdag. Nogle ordrer bliver sendt direkte fra vores leverandører.

Vi kan normalvis godt ændre en leveringsadresse, hvis varen endnu ikke er på vej ud med bilen fra den nærmeste terminal. Det kan dog medføre ekstra omkostninger til ekstra udkørsel. Ring til os og send en e-mail med den adresse, som du ønsker varen leveret til.

Hvis din ordre indeholder varer fra forskellige leverandører og/eller med forskellige leveringstider, kan forsendelsen blive sendt i flere forsendelser. Dette fremgår typisk af din ordrebekræftelse, følgeseddel samt delfaktura.

Vi sender vores pakker med GLS. Stort gods bliver sendt med Danske Fragtmænd eller Dachser.

Kommer pakken direkte fra en underleverandør bruges også andre fragt firmaer.

Webshoppen tager ikke højde for beregning af fragt på stort gods, hvilket betyder, at du i så fald vil blive opkrævet fragt på volumen gods. Det gælder blandt andet hvis varerne i din ordre kategoriseres som uhåndterligt gods og f.eks. overskrider 300 cm. eller 30 kg. Vores leveringsbetingelser findes her.

Presenco Sport leverer hovedsageligt til Danmark, Sverige og Norge, men vi kan også levere til Island, Færøerne og Grønland.

Retur og reklamation

Er du privatkunde tager vi varen retur uanset om det skyldes fejlbestilling, størrelse eller hvis købet simpelthen fortrydes. Dog skal vi have besked senest 14 dage efter du har modtaget varen. Forsendelse er på egen hånd og ansvar.

Du kan finde vores returformular med flere betingelser her.

Hvis du bestiller en julegave og ønsker mulighed for ombytning, skal dette være noteret ved bestillingen, således vi kan skelne julegaver fra andre køb. Dette gøres ved at skrive “Julegave” i kommentarfeltet, når du afgiver din bestilling.

Hvis du ønsker at bytte/returnere din julegave, skal vi senest 31/12 (i det år købet er sket) være orienteret. Derudover skal vi senest d. 15/1 (det efterfølgende år) have modtaget varen, som du ønsker at returnere/ombytte. Vi gør opmærksom på, at vores almindelige betingelser for annullering af ordrer samtidig er gældende.

Vi yder 2 års reklamationsret på produktions- og materialefejl. Der ydes ingen garanti på sliddele, såsom batterier, strømforsyning, lejer, pumper og belægninger, da anvendelsen, opbevaringen og mængden af den tid produktet er i brug er afgørende for levetiden.

I henhold til CMR-lovens §38 skal der reklameres straks (senest ved leveringen) ved synlige skader og ellers inden 7 dage. Det er dog ingen garanti for, at reklamationen godkendes, men derimod en betingelse. Synlige fragtskader eller mangler, skal anmærkes på fragtbrevet for at opnå reklamationsretten.

Se venligt vores reklamationsformular.

Du fremsender varen for egen regning og risiko og opnår kun dækning for fragtomkostninger, såfremt reklamationen bliver godkendt. Dette for at sikre, at varen er korrekt emballeret og afhentningstidspunkt og -sted aftales direkte mellem dig og fragtfirmaet.

Du godkender via vores reklamationsformular at blive faktureret for servicegennemgang. Hvis der ikke er tale om en produktions- eller materialefejl, kan du blive faktureret op til 1000 DKK ekskl. moms (for oppustelige produkter og elektrisk udstyr) og op til 400 DKK ekskl. moms (for mindre produkter). Dertil kommer bortskaffelsesgebyr eller returfragt, såfremt du ønsker varen returneret.

Har du et spørgsmål du ikke fandt svar på her, så er du mere end velkommen til at kontakte os på +45 7550 6011 eller post@presencosport.dk.

Similar Posts