Hvad er forskellen mellem Lobster Elite 3 og Spinfire Pro 2 (v2)? 🎾

|

 

Er du i tvivl om, hvad forskellen på vores boldmaskiner er? Så læs med her!

Boldmaskinerne fra henholdsvis Lobster og Spinfire ligner hinanden på flere måder. Den væsentligste forskel på de to maskiner, skal findes i måden hvorpå de to boldmaskiner skifter boldens retning.

Demonstration af intern og ekstern oscillation

Som det ses ud fra ovenstående video, så ændrer de to boldmaskiner retningen på bolden, på to forskellige måder.

Boldmaskinen Spinfire Pro 2 (V2) ændrer boldens retning ved hjælp af intern oscillation. Den interne oscillation betyder, at mekanismen, som skal ændre boldens retning, sidder inde i maskinen. Kombineret med boldmaskinens mørke inderside, giver det den fordel, at man får sværere ved at forudse, hvor bolden bliver skudt hen. På den måde kan boldmaskinen fra Spinfire bedre simulere, at du spiller mod en “rigtig” person.

Boldmaskinen Lobster Elite 3 ændrer, modsat boldmaskinen fra Spinfire, boldens retning ved hjælp af ekstern oscillation. Den eksterne oscillation betyder, at når boldens retning skal ændres, så skifter hele boldmaskinen retning. På den måde er det altså nemmere at forudse, hvor på banen bolden vil lande. Du vil stadig få en oplevelse af, at du står over for en rigtig modstander – men ikke i samme grad, som med en boldmaskine fra Spinfire.

Den medfølgende fjernbetjening til Spinfire og Lobsters boldmaskine

Boldmaskinerne Spinfire Pro 2 (V2) og Lobster Elite, kommer begge med en fjernbetjening inkluderet. Fjernbetjeningerne har det tilfælles, at de begge to kan styre henholdsvis højden på bolden, graden af skrue i bolde og farten. Forskellen på de to er, at du med fjernbetjeningen fra Spinfire, også kan vælge de forskellige programmer som maskinen har – tilfældig horisontal/vertikal svingning og 2-line drill. Med fjernbetjeningen fra Lobster, har du kun mulighed for at indstille maskinen til tilfældig horisontal/vertikal svingning.

  Spinfire Pro 2 (V2) Lobster Elite 3
Hastighed på bolde 32-130 km/h 16-130 km/h
Interval på bolde 2-15 sekunder 2-12 sekunder
Spilletid 3-8 timer 4-8 timer
Boldkapacitet 150 150
Vægt 18-24 kg (intern/eksternt batteri) 20 kg
Svingning Tilfældig horisontal/vertikal + tilfældig horistontal og vertikal Tilfældig horisontal/vertikal + tilfældig horistontal og vertikal
2 Line drill Bred, medium og smal Bred og smal
Fjernbetjening Ja Ja
Håndtag Sammenklappelig Fastmonteret

 

Similar Posts