Træning og Tennis

| |
TRÆNING – Hvis man ønsker at udvikle sig indenfor sportens verden, så skal man også udfordres. Og hvorfor så ikke udfordre sig selv?

Det er sjældent at man finder en træningsmakker, der både er villig til at træne på dine præmisser og har et passende niveau. Men hvorfor altid bruge en statist til træningen, når du selv opfylder kravende for din træning? I tennis har man gode muligheder for at optimere med det rette udstyr. Også selvom du mangler en træningsmakker.

Boldmaskinen Spinfire Pro 2

En oplagt mulighed er selvfølgelig en boldmaskine. Og hvis du ønsker en med mobilitet og stor styrke, så er Spinfire Pro 2 udviklet i Australien lige noget for dig. Selvom maskinen kan flyttes, og har hjul til let transportering, så har den stadig en slagkraft på op til 130 km/t.

Med den lave vægt på 24kg, så går du heller ikke glip af en stor boldkapacitet på hele 200 bolde. Det sikrer dig god optimering i din træning, da du bruger mere tid på at spille med maskinen i stedet for at samle bolde.

Den revolutionærende boldmaskine kan du se i aktion i videoen herunder:

 Professionelle slåmure

En slåmur er af materialer, der giver bolden et naturligt feedback på dine slag. På den måde kan du øge intensiteten og træne teknikken i dine slag. Her får du ikke fornemmelsen af at spille mod en uforudsigelig modstander som ved Spin Fire Pro 2. Men du får til gengæld en styrket udholdenhed og præcision i dine egne slag, som kan bruges til at afgøre en kamp til din fordel.

Der findes slåmure i alle størrelser, og det er her du skal tage dit valg. Og vi kan give dig tre muligheder lige her.

Begyndere

Den første, og den mindste, er en slåmur fra Tri-Tennis. Det er den mindste af murene og måler en længde på 2,3m, højde på 2,3m og en bredde på 1,8m. Muren er målrettet mod børn og nybegyndere. Den er med til at give en fornemmelse af at slå til en tennisbold korrekt.

Du kan se alt om slåmuren fra Tri-Tennis her.

Til de øvede

Disse to mure er begge egnet til tennis på højt niveau. Murene er bygget til, at opnå lige præcis det du ønsker fra en træningsmakker. Begge mure har dog også en størrelse, der gør det muligt for mere end en person at træne på den.

Du kan se alt om den mobile slåmur AIR WALL fra Air Tennis her. Her får du en tennisvæg i materiale, som man også bruger på gymnastikspringbaner. Muren har en brede på hele 3 meter.

Hvis du ønsker en endnu større mur, men gerne vil ofre dens mobilitet, så kan du også se på slåmuren SMASH BACK. Denne mur har en højde på 2,3 meter, og har samtidig et net over muren til at holde boldene inde.

Similar Posts