Bedre eksponering til dine sponsorer

|
Ønsker du bedre eksponering til dine sponsorer, eller har du tænkt dig at udvide pladsen, så har vi nogle perfekte løsninger til dig. Det eneste du skal bruge er et hegn ved din tennisbane.

Der er mange måder at reklamere for sine sponsorer, og jo bedre du gør det, jo mere får du også igen. Derfor tilbyder vi en professionel løsning, der både er synlig og let at have med at gøre. Og så er løsningen endda mobil.

Tennisbaner til eksponering

Vindskærm med logo-tryk

Med en vindskærm får du en løsning, der tjener sig selv hjem allerede ved købstidspunktet. Din sponsor vil nemlig med glæde betale for den eksponering vindskærmen giver på hele tennisbanen. Derfor er denne løsning, en du godt kan præsentere for dine kommende eller nuværende sponsorer. De får nemlig en 18 meter lang reklameplatform med præcis det logo de ønsker sig.

Vindskærmen er blevet optimeret via erfaring, og derfor er skærmen monteret med messingringe, der har til formål at fastholde skærmen i alle vejrforhold.

Hvad kan sponsorerne hjælpe dig med

Det eneste du skal bede om fra dine sponsorer, er et højtopløsningsbillede af deres logo, som de ønsker på vindskærmen. De fleste virksomheder har allerede filerne til at lægge, og bed om at snakke med deres designer, hvis vedkommende du får kontakt til ikke har erfaring med dette. Designeren ved helt sikkert, hvilken fil du skal have.

Så snart du har modtaget materialet fra din sponsor, er det bare at bestille din nye indtjeningsmulighed. Om logoet på vindskærmen skal være i sort eller i farver, må du hører din sponsor om. Ellers har vi muligheder for begge dele.

Du kan bestille en vindskærm med logo i sort her. Og hvis du søger flere farver på logoet, så kan du bestille en vindskærm med op til 4 farver på logoet her. Begge varianter fås både på 12 meter og 18 meter.

Og nu er du ellers klædt godt på til at lave dine sponsoraftaler og øge eksponeringen.

Similar Posts