Spinfire boldmaskinen – en alsidig træningsmakker

|

OM SPINFIRE PRO

Tennisboldmaskiner er en fantastisk måde at øve og forbedre dit spil på, uanset dit niveau. Spinfire Pro 2 gør det nemt at øve en bred vifte af skud, teste dig selv med forskellige hastigheder, spins og højder og opbygge din mobilitet og kondition med øvelser.

Med en række forbedringer i forhold til den originale version tilbyder Spinfire Pro 2 ting, du normalt kun vil finde på en meget dyrere maskine. Den inkluderer intern bevægelse, et brugervenligt kontrolpanel og fjernbetjening samt kapacitet på 150 tennisbolde – alt sammen pakket ind i et stilfuldt og kompakt design.

Spinfire boldmaskinen er perfekt til dig, der vil træne mere effektivt og forbedre dine slag hurtigt. Indstil maskinen efter dine ønsker med fjernbetjeningen, så du ikke behøver at krydse banen for at indstille maskinen. Spinfire Pro 2 fungerer også til padel, da den kan indstilles til netop dette, manuelt på maskinen.

FUNKTIONER

EN ALSIDIG TRÆNINGSMAKKER

Spinfire boldmaskinen er velegnet til tennis, padel, pickleball og cricket. 

Spinfire boldmaskinen har mange forskellige indstillinger der kan være med til at gøre din træning mere varieret og alsidig.

Bemærk venligst, at skudlandingspositionen kan variere på grund af en række faktorer såsom boldens alder, hårdhed, tryk, slid og eksterne faktorer som vind. Du ønsker måske at foretage små justeringer af indstillingerne for at sikre, at dine bolde lander, som du ønsker.

LÆRERIGE VIDEOER

I denne video ser du hvordan en boldmaskine kan bruges som et værktøj til at forbedre dit spil samt du præsenteres for 4 forskellige nyttige øvelser du kan lave med boldmaskinen.

I denne video sammenlignes og anmeldes der 7 forskellige tennisboldmaskiner. Maskinerne vurderes ud fra bl.a. størrelse, boldkapacitet, hastighedskapaciteter, højdeniveauer og design.

INTERNT VS. EKSTERNT BATTERI

Spinfire boldmaskinen fås med både internt og eksternt batteri. 

Det kan være en fordel med eksternt batteri, da det lettere kan tilgåes, når det skal skiftes. Derudover reducerer det samlede vægt, som skal løftes og kan fungere som “lås” til maskinen.

Skal du skifte til lithium batteri?

Vi har lavet et blogopslag der beskriver fordelene ved at have en maskine med et lithium batteri. Derudover har vi en trin-for-trin guide der viser hvordan du udskifter dit nuværende SLA batteri til et lithium batteri.

KORT OVER SOLGTE SPINFIRE BOLDMASKINER

Nedenfor kan du se hvilke byer, som vi har solgt Spinfire Pro boldmaskiner til, siden vi introducerede den på markedet i 2016 og frem til 26. februar 2024. Der er stadig mange tennis- og padelklubber samt padelcentre, som kan have glæde af en Spinfire Pro maskine.

0
Solgte Spinfire boldmaskiner

SE VORES GENNEMGANG

Følg med, når Mikkel går en boldmaskine fra Spinfire igennem

Similar Posts