Hvilken type tennisbold skal jeg bruge til min boldmaskine?

En boldmaskine er en god investering i din træning, og vi mener, at det er lige så vigtigt at vælge de bedste tennisbolde for at optimere dens ydeevne og din egen. Der er to hovedtyper af tennisbolde: gasbolde og trykløse bolde.

Trykløse Tennisbolde

Når det kommer til at vælge de ideelle tennisbolde til din boldmaskine, er vores anbefaling ofte trykløse bolde på grund af deres konsistens og levetid. Trykløse tennisbolde har et ensartet, langvarigt opspring og ydeevne. De fungerer perfekt med en boldmaskine og leverer konsekvente resultater gang på gang.

Trykløse bolde kan vare i årevis, hvilket betyder, at deres samlede omkostninger over tid er betydeligt mindre end almindelige gasbolde. De mister deres filt med tiden og skal til sidst udskiftes. Slid og forældelses-raten påvirkes af, hvor ofte du spiller, hvor mange bolde du bruger, og hvilken overflade du spiller på. For eksempel, hvis du har 75 tennisbolde, vil de kun vare halvt så længe som 150 tennisbolde, da hver bold bruges dobbelt så ofte. Bolde, der bruges på en hård bane, vil sandsynligvis miste deres filt hurtigere end på en kunstgræsbane. I gennemsnit anslår vi, at 150 trykløse bolde bør vare cirka 2 år.

Ulempen ved trykløse bolde er, at de ikke føles helt identiske med en gasbold; følelsen er lidt anderledes. De kan nogle gange føles lidt hårdere og give en lidt anderledes lyd ved kontakt.

Omkostningen, konsistensen, levetiden og egnetheden med en boldmaskine opvejer ofte de subtile forskelle i følelsen når du slår til de trykløse tennisbolde. Der er mange trykløse tennisbolde på markedet at vælge imellem, hos Presenco Sport finder du blandt andet Spinfire Touch bolden, der rangerer som en af de blødeste og nærmeste alternativer til gasboldene.

Gasbolde

Alternativt kan du bruge gasbolde. Disse bolde er synonyme med standard tennisspil og er valget for ATP- og WTA-turneringer, der sætter standarden for professionel tennis.

De sælges i dåser eller rør omgivet af 14 PSI tryk for at opnå perfekt ydeevne direkte fra dåsen. Men når de er taget ud af deres beholder, begynder de at miste trykket. Når de bruges i en boldmaskine, der klemmer dem mere end normalt, mister de trykket hurtigere. Boldene bliver derefter flade og svære at bruge i din maskine, hvilket kan medføre ujævne skud og bolde der sætter sig fast i boldmaskinen.

Selvom trykluftbolde er billigere at købe i starten, bliver de dyrere over tid, medmindre du bruger en trykluftsbeholder. Hvis du foretrækker at bruge trykluftbolde med din boldmaskine, anbefaler vi at bruge en stor trykluftsbeholder til opbevaring af boldene efter hver session, for at holde dem i perfekt stand. Et produkt til dette kunne være Head X100 trykkurven

Så hvilken type tennisbold skal du bruge med din boldmaskine?

Det er virkeligheden op til dig selv og hvordan du foretrækker at træne! Vi vil anbefale trykløse bolde til brug i en boldmaskine til de fleste af vores kunder, men foretrækker du at træne med gasbolde er dette også en mulighed. Uanset hvilken bold du vælger, vil vores boldmaskiner være den ultimative træningspartner på banen!

Hvordan skal jeg opbevare og transportere mine tennisbolde?

Når du først har besluttet dig for de rigtige tennisbolde for dig, er det tid til at komme ud på tennisbanen! For nem og ubesværet transport af dine bolde, anbefaler vi boldtasken fra Spinfire. Boldtasken fra Spinfire kan rumme op til 150 tennisbolde, som passer med kurv størrelsen på de fleste boldmaskiner.

Similar Posts