Hjemmefitness

|

Et hjemmefitness er dit helt eget personlige fitnesscenter, du altid har til rådighed i hjemmet. Ingen månedlig opkrævning, og du kan træne som du vil, når du vil.
Vi opfordrer til alle former for motion og sport, og derfor står vi også klar til at hjælpe dig med styrke-, balance- eller konditionstræningen i dit nye hjemmefitness.

Med sportsudstyr fra Presenco Sport A/S kan du skabe dit helt eget hjemmefitness! Du kan udforske vores udvalg her, og så lad os ellers komme i gang med at overveje, hvilke redskaber der passer bedst til dig.

hjemmefitness

Styrketræning

Hvis du ønsker større muskler, så er styrketræning selvfølgelig noget for dig, men det flotte udseende det giver er langt fra den eneste fordel. En vigtig faktor ved styrketræning er selvfølgelig styrken, og det er det af flere grunde, da det forebygger overbelastning i mange af de mindre muskelgrupper. Når dine store muskelgrupper er styrket og aktive, så overtager de belastningen fra de mindre og mere fine muskelgrupper i fx. dine led. Derfor er styrketræning ikke kun godt for dine store muskelgrupper men hele din krop.

Se Presenco Sports udvalg for frie håndvægte her.

Balancetræning

Din balance er vigtig for din krop og især din ryg. Hvis du vælger at styrke din balance, styrker du også samtidig mange muskelgrupper. Balancen er vigtig ved næsten al form for bevægelse.

En god balance er også en essentiel ting at have, hvis man dyrker sport. Det kan fx. være fodbold, hvor en god balance giver mange fordele på banen. Her tænkes der på dine vendinger med eller uden bold og generelt en bedre boldbehandling. Dette skyldes at fodfæstet bliver forbedret, og du kan bedre navigere en bold sammen med dig selv på både et eller to ben.

Se Presenco Sports udvalg for balance- og koordinationsudstyr her.

Konditionstræning

Denne træningsform er kendetegnende ved langvarige øvelser. Det kan fx. være langdistanceløb, cykling og svømning på længere distance. Denne træningsform er især godt for dit helbred og dit generelle velbefindende.

At have en god kondition er meget sundt for dit hjerte og kredsløb. Med et stærkt hjerte skal det bruge mindre energi på at pumpe blod rundt i kroppen, og derfor er det relevant for kroppen på alle tidspunkter på døgnet ligegyldig aktivitetsniveau. Du sænker samtidig risikoen for hjertesygdomme, når alderen presser på.

Humøret, energiniveauet i hverdagen og sexlysten skulle også alle sammen blive forhøjet ved konditionstræning.

Se Presenco Sports udvalg af konditionsmaskiner og -udstyr her.

Similar Posts