Skab dit eget legerum

Indendørs sæsonen begynder snart, så planlæg dit indkøb af sportsudstyr i god tid.
 
Slip f.eks. fantasien løs … og skab et spændende klatre- og legeland, hvor der kan brændes lidt ”krudt” af og som giver motorisk udfordring og skaber sjov og glæde.
Se et udpluk af produkter til tumlerummet nedenfor eller se vores kæmpe sortiment til Fritid & Bevægelse i linket her https://www.presencosport.dk/pl/Fritid-Bev%C3%A6gelse_399494.aspx.

Det skal være underholdende at dyrke sport både for børn og voksne, men det skal også udfordre og støtte dem. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sports- og legeredskaber, der fremmer reaktionsevnen, sansemotorikken og holdånden. Derudover har vi mange forskellige vipper, brædder og bolde til træning af balance og koordination – og selvfølgelig i flere farver, som børn nu engang bedst kan lide det. Til bevægelseslege findes jongleringsartikler, „faldskærme“ eller bønneposer, så leg og sjov kan forenes med indlæring.

Også teoretisk undervisningsstof kan man gøre mere afslappet med enkle bevægelseslege og dermed gøre børnene dygtigere. Presenco Sport tilbyder bl.a. kasteskiver med tal, der skal lægges sammen, deles, ganges eller divideres. Tilbud på tværs af pensum til optimal fremme for de mindste sportsfolk.

Similar Posts