Bliv en rigtig teqer med de nye Teqball borde

| |

Teqball er et nyt sjov og interessant træningsredskab til både professionelle og amatører. Ved et Teqball bord træner man teknik, koncentration, tæmninger og første berøringer i luften.

Med den buet overflade, gør bordet det både udfordrende og sjovt på samme tid at tage en kamp. Alle aldre og niveauer kan være med her, og det kræver minimalt af udstyr. Det eneste I behøver for at gå i gang er et opstillet bord, og en god træningsbold.

Teqball er et spil hvor man enten 1v1 eller 2v2 skal skyde bolden over bordet. Du må kun røre bolden 3 gange, og du må ikke røre bordet, derudover må bolden ikke røre bordet 2 gange. Tilføj endnu flere spiller til Teqball bordet og spil “rundt om bordet”

Spillet Teqball kan spilles af enten 2 personer, også kaldt single-match eller af 4 spiller, også kaldt double-match. Der spilles oftest med en original TEQ-bold såsom TEQBALL eller TEQVOLY. I kan stort set bruge bordene som I ønsker. Det er nemlig ikke kun med fodbolde der kan trænes på de unikke borde. Det kan være sjovt og udfordrende for ens koncentration at arbejde med teknikker og slag over den buede overflade. Spillet er helt ideelt til skolebrug, institution, stadion, campingplads eller til jeres klub.

Der findes 4 forskellige modeller TEQ borde:
– Teqball one – Det første og originale bord
– Teqball smart – Det udviklede sammenklappelige bord
– Teqball Lite – Det lettere & sammenklappelige bord
– Teqball X – Det prisvenlige bord
Se hele vores sortiment her.

Alle Teqball borde er I høje kvaliteter, og har den samme overflade. Bordene kan stilles op i skolegårde, ved foreninger, idrætshaller, parker og alle andre udendørs arealer. Pga. deres vandsikrer overflade, kan bordene tåle at stå udendørs. Der leveres et monteringssæt til alle bordene som kan bruges til at fastsætte bordet til underfladen.

Udover dette kan man også spille:
TEQBALL
TEQVOLY
QUATCH
TEQPONG
TEQIS

Læs mere om de forskellige sportsgrene og reglerne dertil ved at trykke på folderen nedenfor:

TEQSPORTS

Similar Posts