Svømmeudstyr til din ferie

Om du skal på badeferie i tyrkiet i den varme svimmingpool, bade ved stranden på maldiverne eller dykke i koralrev i det indiske ocean, så er udstyret til ferien essentielt. Vi guider dig igennem, hvad du skal bruge af svømmeudstyr til lige netop din ferie.

Dykkerferien

Mange feriemål er i dag også oplagt til dykning, hvis man vælger en af de lidt mere eksotiske rejser. Derfor er det også vigtigt, at du har udstyret i orden, før du ankommer til din destination. Og her skal det rigtige svømmeudstyr være med til at gøre turen optimal.

Fisk ved koralrev

For den mest almindelige form for dykning på ferien, nemlig snorkling, så har vi kvalitetsudstyr til både dig og din familie. Vi anbefaler her et sæt med snorkel og maske, der passer sammen. Og samtidig en maske med glas istedet for plastik, da det forbedrer oplevelsen betydeligt. Her anbefaler vi dette AQUA LUNG-snorklingsæt til voksne, og dette AQUA LUNG-snorklingsæt til børn.

Står du også og mangler en højkvalitets dragt til dykning, så hjælper vi dig også. Du kan er overveje denne Grand Ocean våddragt, og du kan få den i næsten alle størrelser.

For at gøre svømningen optimal under vand, så er svømmefødder også et oplagt valg. Vi har dette svømmeudstyr i alle størrelser helt fra 26 til 47. Du kan se svømmefødderne på vores webshop her.

Strand- og badeferien

Den mest hyppige form for ferie indeholder typisk en pool eller en badestrand, når man rejser sydpå. Derfor skal der også være udstyr til sjov og leg, når man nu alligevel er ude i det gode vejr for at slappe af. Alle vores anbefalede produkter i denne kategori er oppustelige, så de også er rejsevenlige.

En badebold plejer altid, at være en sikker vinder, og denne oppustelige badebold til er god til både strand og swimmingpool. Hvis der ønskes badedyr til børn, så er det også en god mulighed. Her har vi en oppustelig krokodille og en oppustelig sæl. Begge badedyr er udstyret med håndtag.

Leg i vand bliver typisk altid sjovere, hvis man har nogle gode dykkerbriller. Det giver den ekstra dimension under vandet, der også kan leges i. Her er det godt med nogle gode dykkerbriller til børnene, og de kan fås til både drenge og piger i forskellige mønstre og farver. Du kan se vores anbefalede dykkerbriller her til en rimelig pris.

Similar Posts