Det perfekte svømmeudstyr til din ferie

Om du skal på badeferie i Tyrkiet, bade ved stranden på maldiverne eller dykke i koralrev i det indiske ocean, så er udstyret til ferien helt essentielt.

Lige her guider vi dig igennem, hvad du skal bruge af svømmeudstyr til lige netop din ferie.

Til dykkerferien

Mange feriemål er i dag også oplagt til dykning, hvis man vælger en af de lidt mere eksotiske rejser. Derfor er det også vigtigt, at du har udstyret i orden, før du ankommer til din destination. Her skal det rigtige svømmeudstyr være med til at gøre turen optimal.

Til den mest almindelige form for dykning på ferien, nemlig snorkling, har vi kvalitetsudstyr til både dig og din familie. Vi anbefaler her et sæt med snorkel og maske til børn, samt en dykkermaske til unge og voksne. Dette er en maske med glas i stedet for plastik, da det forbedrer oplevelsen betydeligt. Her anbefaler vi denne PORTO dykkermaske  og dette AQUA LUNG-snorklingsæt til børn.

For at optimere svømningen under vand, så er svømmefødder et oplagt valg. Vi har disse i alle størrelser helt fra 26 til 47. Du kan se svømmefødderne på vores webshop her.

Til strand- og badeferien

Den mest hyppige form for ferie indeholder typisk en pool eller en badestrand, når man rejser sydpå. Derfor skal der også være udstyr til sjov og leg, når man nu alligevel er ude i det gode vejr. Alle vores anbefalede produkter i denne kategori er oppustelige, hvilket gør dem super rejsevenlige.

En badebold er altid en sikker vinder, og denne oppustelige badebold er god til både strand og swimmingpool. 

Leg i vand er typisk altid sjovere, hvis man har nogle gode dykkerbriller. Det giver den ekstra dimension under vandet, der også kan leges i. Her er det godt med nogle gode dykkerbriller til børnene, og de kan fås til både drenge og piger i forskellige mønstre og farver. Du kan se vores anbefalede dykkerbriller til en rimelig pris her .

Udforsk hele sortimentet

Gå på opdagelse i vores sortiment af svømmeudstyr og find de helt rette produkter til din kommende ferie!

Similar Posts