Team Presenco Sport

Presenco Sport A/S søger en praktikant, som har ambitioner om at arbejde med proaktivt salg og digital markedsføring (stillingen er besat)

Presenco Sport A/S er en lille dansk virksomhed med et stort sortiment af sportsudstyr, som vi indkøber, markedsfører, sælger og distribuerer til skoler, foreninger, virksomheder og private primært i Danmark, men også til resten af Skandinavien. Vi har eget lager, men logistikken fungerer i høj grad også som drop-shipping og cross docking fra centrallagre i Tyskland.

  • Har du gåpåmod og kan lide selvstændigt projektarbejde? 
  • Mestrer du god mundtlig og skriftlig kommunikation?
  • Har du en god intuitiv forståelse for IT?
  • Tør du tage udfordringen op med bl.a. oversættelse fra Engelsk/Tysk til dansk?
  • Har du en naturlig interesse for sport, et positivt væsen og er du frisk på en udfordring eller 3? 

Så har vi praktikpladsen til dig! 

Som praktikant vil du indgå i Presenco Sport teamet i Kolding, hvor du blandt andet kommer til at få berøring med systemer som Microsoft Dynamics NAV, 52eSeller, WordPress, Ubivox, Google (Analytics, Merchant, Console, Sheets, Forms) osv. Opgaverne er primært relateret til proaktivt salg, SoMe, SEO og Webshop.

Opgaverne vil være nogenlunde fordelt som følger

  • 60% Proaktivt salg bl.a. via virtuelle kundemøder
  • 30% Content (herunder vedligeholdelse og oprettelse af landingssider, video, produkt- og kategoritekster, Meta-tekster, oversættelser og generel SEO)
  • 10% Sociale Medier (Newsletter, Facebook, Instagram og LinkedIn)

Vi har en kontorplads til dig i kontorfælleskabet “Firmafabrikken” på Olgas Allé, som vi ønsker, du benytter dig af igennem hele praktikforløbet, for at opretholde en god faglig og social kontakt. Du får 2 halve dage fri om ugen efter din oplæring, bl.a. til at studere, skrive praktikrapport og opstart af hovedopgave.

Send din kortfattede ansøgning til Mads Ebbesen på mads@presencosport.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Similar Posts