Presenco Sport A/S søger Trainee | Handel & eCommerce (Er besat)

Presenco Sport A/S søger til efteråret 2019 en trainee, som har ambitioner om at få en alsidig praktisk uddannelse indenfor handel, proaktivt salg og digital markedsføring. 

Presenco Sport A/S er en lille dansk virksomhed med et meget stort sortiment af sportsudstyr, som vi indkøber, markedsfører, sælger og distribuerer til skoler, foreninger, virksomheder og private primært i Danmark, men også til resten af Skandinavien. Vi har eget lager, men logistikken fungerer i høj grad også som dropshipping og cross docking fra centrallager i Tyskland.

Som trainee vil du indgå i Presenco Sport teamet på Jernet 13 i Kolding, hvor du vil få medansvar for dagligdagens administrative opgaver og proaktive salg. Du får blandt andet berøring med systemer som NAV, Magento, WordPress, Ubivox, Google osv. Opgaverne indenfor digital markedsføring omhandler blandt andet arbejde med Sociale Medier, Nyhedsbreve, SEO og Webshop.

Vi forventer, at du arbejder struktureret, logisk og målrettet. Samtidig er du ansvarsbevidst, har gåpåmod, er iderig og har et højt energiniveau. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men også at arbejde i et team.

Vi forventer, at du kan lide direkte kundekontakt, mestrer skriftlig kommunikation på et højt niveau, på både dansk og engelsk (og gerne tysk). Du har god matematisk forståelse og flair for IT. Og så vil det absolut være en fordel, hvis du har et positivt væsen og en naturlig interesse for sport.

Derudover forventer vi, at du i traineeperioden har interesse i at gennemføre 20 kursusdage, som vælges i samråd med os.

Står du allerede nu og mangler et studiejob et par dage om ugen, kan dette være indgangsvinkel til trainee stillingen?

Send din kortfattede ansøgning til Mikkel Poulsen på mikkel@presencosport.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Similar Posts